www.anacioriciu.ro
Publicatii
 
Articole
Carti
Participari la Conferinte
Articole online
Lista lucrari
 
CV
 
Pregatire
        profesionala
Cursuri, atestari
Experienta
        profesionala
Limbi straine
CV European + lista lucrari
 
Servicii
 
 


     Consultanta oferită în domeniul dreptului social - relatii de muncă si asigurarea riscurilor sociale - priveste mai ales cazurile controversate la care dau soluții pragmatice, fundamentate corespunzător.
     Un exemplu în acest sens îl constituie si articolele de pe site - acestea au pornit de la cazuri practice, concrete si au rolul de a face lumină si în problemele auxiliare previzionate.
     Sunt omul solutiilor!
     Întocmirea proiectelor de contracte individuale/colective de muncă, fise de post si regulamente interne depinde de categoria de personal si de profesionalismul cerut. Nu merg pe "standard". De exemplu, pentru întocmirea unui contract cu anexa sa (fisa postului) voi tine seama de categoria de personal si statutul aplicabil - dacă este cazul - , de celelalte fise de post (pentru o eficientă organizare a muncii - atribut al managementului), de cerinta continutului (clauzele să fie cât mai clare, sigure, eliminând echivocul sau cu mici "rezerve" în favoarea uneia dintre părti), de contractul colectiv aplicabil la nivelul angajatorului si de cel de la nivel superior (e vorba de incidenta prevederilor art. 247 din Codul muncii) precum si de regulamentul intern (act care exprimă, evident, doar vointa angajatorului).
     În asemenea acte caut să "traduc" normele de trimitere "în orb" - cele care contin sintagma "în conditiile legii", ceea ce presupune muncă de interpretare, evident viabilă pentru cea mai bună practică.
     Întocmirea profesionistă a unor asemenea acte previne litigiile si asigură o bună organizare a muncii - de aceea prefer să mă ocup de toate actele pentru întregul personal al unui angajator.

Linkuri
Facultatea de stiinte Juridice, sociale si Politice Galati
Universitatea "Dunarea de jos" Galati
Cons. legislativ
Avocatnet
Universitatea ecologica
 
Contor

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/r102967anas/public_html/include/footer.int:61 Stack trace: #0 /home/r102967anas/public_html/index.php(538): include() #1 {main} thrown in /home/r102967anas/public_html/include/footer.int on line 61