www.anastefanescu.ro
Publicatii
 
Articole
Cărţi
Participări la Conferinţe
Articole online
 
CV/documente
 
CV European
Listă lucrări
Fişă verificare model CNATDCU
Proiect de dezvoltare a carierei universitare
 
Servicii
 
 

Termeni si conditii de utilizare a siteuluiVa rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului aflat la adresa http://www.anacioriciu.ro/, sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti siteul si sa nu mai accesati acest site. Orice acces va fi considerat de acum incolo un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului
3. Lege aplicabile si jurisdictie


1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul site-ului http://www.anacioriciu.ro/, apartine lui Ana Cioriciu Stefanescu, numita in continuare autor si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea autorului

2. Utilizarea continutului siteului
Puteti copia si printa continutul acestrui site doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea autorului:
a. reproducerea sau stocarea continutului precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea autorului.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al autorului asupra continutului.
Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@anacioriciu.ro


3. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim.

Linkuri
Facultatea de stiinte Juridice, sociale si Politice Galati
Universitatea "Dunarea de jos" Galati
Cons. legislativ
Avocatnet
Universitatea ecologica
 
Contor